Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Za več informacij si oglejte zavihek Piškotki.

 


TAMASCHI Kozmetika in storitve d.o.o. Ljubljana

Ulica ob hrastih 24
1291 Škofljica
Slovenija


Izoamil lavrat

Isoamyl Laurate

Izoamil lavrat je maščobni ester, ki deluje kot emulgator in stabilizator emulzij. Uporablja se kot negovalna sestavina v izdelkih za nego las.

Slovarček sestavin

Izdelki, ki vsebujejo to sestavino

Vlažilni balzam za lase z izvlečkom ekološko pridelanega ovsa za suhe in poškodovane lase.
Obnovitvena dnevna krema za zrelo kožo.
Naravna nega in krepitev suhih in poškodovanih las.