Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Za več informacij si oglejte zavihek Piškotki.

 


TAMASCHI Kozmetika in storitve d.o.o. Ljubljana

Ulica ob hrastih 24
1291 Škofljica
Slovenija


Poligliceril-3 poliricinoleat

Polyglyceryl-3 Polyricinoleate

Ta ester maščobne kisline je emulgator*, ki se uporablja za stabilizacijo v/o (da v olju) emulzij. Je koži izjemno prijazen emulgator, ki prispeva k prijetnemu občutku na koži. Izdelan je iz rastlinskih olj kot je na primer ricinusovo olje.

Slovarček sestavin

Izdelki, ki vsebujejo to sestavino

Edinstvena naravna vlažilna krema za suho, razpokano kožo kjerkoli na telesu.