Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Za več informacij si oglejte zavihek Piškotki.

 


TAMASCHI Kozmetika in storitve d.o.o. Ljubljana

Ulica ob hrastih 24
1291 Škofljica
Slovenija


Natrijev PCA

Sodium PCA

Natrijev PCA se uporablja v izdelkih za nego las kot negovalna sestavina in kot sestavina za izboljšanje konsistence izdelkov. Hitro se vpije v lase in pomaga zadrževati vlago. Na ta način izboljša elastičnost las. 

Slovarček sestavin

Izdelki, ki vsebujejo to sestavino

Naravno olje pšeničnih kalčkov pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje lasišča in las.
Šampon za normalne lase iz prosa za celo družino naravno očisti lase in jim da sijaj.
Blaga moč čiščenja za naravno gladke lase.