Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Za več informacij si oglejte zavihek Piškotki.

 


TAMASCHI Kozmetika in storitve d.o.o. Ljubljana

Ulica ob hrastih 24
1291 Škofljica
Slovenija


Miristil miristat

Myristyl Myristate

Miristil miristat je ester maščobne kisline, izdelan iz rastlinskih olj. Uporablja se kot koemulgator. Izboljša mazljivost izdelkov.Myristyl Myristate is a fatty acid ester, which is produced from vegetable raw materials. It is used as a co-emulsifier to provide consistency and it has a good spreading capacity.

Slovarček sestavin

Izdelki, ki vsebujejo to sestavino

Ščiti in intenzivno neguje vaše nohte in obnohtno kožico.