Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Za več informacij si oglejte zavihek Piškotki.

 


TAMASCHI Kozmetika in storitve d.o.o. Ljubljana

Ulica ob hrastih 24
1291 Škofljica
Slovenija


Betain

Betaine

Betain je aminokislinski derivat in je naravna sestavina las. V kozmetičnih izdelkih se betain uporablja kot vlažilec, saj ima sposobnost vezave vode. Betain pridobivajo iz melase.

Slovarček sestavin

Izdelki, ki vsebujejo to sestavino

Hladilen, gladek zaključek suhega ali mokrega britja.